Tomteområder

Trøndelag

Vetlsetra

Vetlsetra ligger ca 1,5 times kjøring sør for Trondheim. Beliggenheten mellom Oppdal og Berkåk gir tilgang å mange fasiliteter en kort biltur unna. I tillegg kan man benytte seg av de mange gode turmulighetene i området hele året.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jim Karlsen

Telefon: 932 70 803

E-post: jk@fhgruppen.no

Ca10mil sør for Trondheim

Oppdal Skisenter

Preparerte løyper

Gode turmuligheter

Dagligvarebutikk

Kro

Gode Sykkelmuligheter

Rik på flott natur, ikke langt fra Oppdal, finner vi Vetlsetra. Vetlsetra ligger ca 10mil sør for Trondheim i naturskjønne omgivelser med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Om vinteren er det brøytet skiløyper fra Vetlsetra gjennom Oppdal og ut i Gjevilvassdalen med all sitt kulturlandskap. Vetlsetra ligger bare 6,3km unna Oppdalsporten der nærmeste nærbutikk og kro er, og 17,3km fra Oppdal.

Oppdal skisenter Oppdal skisenter har et løypenett som strekker seg over fire fjell. Med variert terreng og fasiliteter i anlegget får man et variert tilbud for hele familien. Gondolene er også utstyrt med sykkelstativ så her kan anlegget utnyttes for spennende sykkelturer om sommeren.

Skiløyper Vetlsetra har et stort løypenett om vinteren, hvor man kan gå rett fra hytta og ut i løypene. Her får du blant annet skiløyper fra Vetlsetra gjennom Oppdal og ut i Gjevilvassdalen med all sitt kulturlandskap.

Sykkel i nærområdet finnes flere merkede sykkel løyper på både grusvei og fjellterreng.

Beliggenhet og adresse

Område:
Trøndelag

Lengdegrad:
62.704505

Breddegrad:
9.898661