Tomteområder

Buskerud

Vegglifjell Høybulie

Kun to timers kjøring fra Oslo og Vestfoldbyene finner du Høybulie hytteområde med en av Vegglifjells råeste beliggenheter, ca. 800 moh. Her i solhellingen, med panoramautsikt mot fjellheimen, kan din hyttedrøm ta form. På Vegglifjell leves friluftslivet året rundt.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Olav Haugen

Telefon: 47252803

E-post: salg@vegglifjelltomter.no

2 timer fra Oslo

Alpinanlegg

Gode turmuligheter

Flott sykkelterreng

Jakt- og fiskemuligheter

Café i nærheten

Matbutikk, bakeri og blomster

Et eldorado for naturopplevelser hele året

På Høybulie starter langrennsturen på hyttetrammen, og fortsetter i et preparert løypenett som strekker seg mil etter mil i vakker natur. Søker du mer fart ligger Vegglifjell skisenter kun fem minutter unna med bil. Under sommerhalvåret kan du jakte nye opplevelser på oppmerkede stier eller populære sykkeltraseer i vekslende terreng. Trenger du forsyninger, er det bare 10 minutters kjøring til Veggli sentrum.

Vegglifjell – på kanten av Hardangervidda

Vegglifjell ligger i Rollag kommune og er et fantastisk fjellområde som strekker seg fra bygda Veggli, med småkupert fjellskog, til høyfjellet med utsikt innover Hardangervidda.

Veibeskrivelse til Veggli – Høybulie.

Kjør til Veggli fra Oslo og Vestfoldbyene via Kongsberg og opp Numedal langs fylkesvei 40 mot Geilo. Fra Veggli sentrum, ta til venstre etter YX stasjonen skiltet Vegglifjell. Etter ca. 8,3 km er det skiltet avkjøring til høyre mot Persbu og Høybulie. Følg Persbuvegen til en liten bro er passert og følg skilt til høyre mot Høybulie. Hyttefeltet ligger på venstre side langs Høybulievegen.

På Vegglifjell får naturen lov til å spille hovedrollen. Nye tomter og hyttefelt prosjekteres på lag med omgivelsene. Her skaper vi friluftsglede for alle, gjennom små inngrep som mulig, året rundt – til glede for både eksisterende og nye hytteeiere.

Drømmer du om å stå under stjernene, i stillheten, og kjenne hverdagen slippe taket? På Vegglifjell er det minimalt med lysforurensing, slik at både naturen og stjernehimmelen kan nytes mest mulig uforstyrret.

Da er Høybulie ett flott sted men store tomter, panoramautsikt og gode turmuligheter rett utenfor hytta. Etter utbygging av første byggetrinn begynner Vegglifjell Utvikling med skileikområde midt i hytteområdet. For å få ett godt hytteområde ønsker vi å tilrettelegge for aktiviteter der man er og hvor barna kan gå ut å være aktiv hele året. Det vil bli preppet skileikområde om vinteren, nykjørte løyper i og rundt hytteområde, plass for en stor gapahuk og toaletter i aktivitetsområde. Her kommer også utfordringer for barn og ungdom som er tilpasset i samarbeid med Høyt og Lavt.

Storegrønut 1289 moh er en fin skitur fra skisenteret. Ofte har man skiføre inn Killingskaret og mot Storegrønut inn til Hardangerporten til slutten av mai måned. Fra skisenteret går også veien over til Tinn i Austbyg om sommeren. Det er mye ørret i området og blitt tatt ørret på stang på opptil 1 kg. Medlemskap i hytteeierforeningen gir to fiskestangretter som kan brukes i nærområdet hvor det er fiskekort. Er man lysten på ett bad i Numedalslågen er det badeplass rett ovenfor Veggli stasjon med jettegryter, kulper og fossefall. Her er også ferskvannsbasseng for de minste. 5 minutter spasertur fra badeplassen til en softis på Veggli Vertshus. Her kan man også book dressin for familietur fra Veggli til Krafjord. En idyllisk tur som viser naturen og den historiske Numedalsbanen.

På Veggli er det mange arrangementer gjennom året met matfestival, Middelalderuke, Vegglifjell rennet på ski, måneskinnstur i februar på Høybulie, orienteringsposter hver sommer, sykkelturer og hesjing i juli.

Beliggenhet og adresse

Område:
Buskerud

Lengdegrad:
60.046533

Breddegrad:
9.129946