Tomteområder

Buskerud

Turufjell

Like før du kommer til Flå sørfra kjører du gjennom Hallingporten, en tunell så kort at du nesten ikke rekker å merke at den er der. Det er allikevel her du stiger inn i Hallingdal – hjertet av den norske fjellheimen.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Gro Anita Sagen

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

90 min fra oslo

Velpreparerte løyper

Alpinanlegg i området

Gode turmuligheter

Café i nærheten

Jakt- og fiskemuligheter

Butikk i nærområdet

Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge. Kalde og snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Og alt sammen venter på deg bare 90 minutter fra Oslo, omtrent halvparten av tiden du bruker til de mer tradisjonelle hytteområdene lenger nord i dalen. Kortreiste, store naturopplevelser – det er hyttelivet på Turufjell sagt med tre ord!

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt med lang horisont fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Det vil bli lagt stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene vil bli tatt godt vare på – materialvalg, farger og lignende. På Turufjell vil det på gitte områder også være anledning til moderne arkitektur slik som pulttak og flatt tak, i tillegg til saltak. Dette skal bli en vakker hyttegrend som former seg fint i og etter landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.

Hyttene vil ligge mellom 650 og 1000 meter over havet, og det blir tillatt med inntil tre bygg per tomt: Hytte, anneks og uthus/garasje. Det blir offentlig vann og avløp, og et stort nett av helårsåpne veier. Alle hyttene vil dessuten bli tilkoblet fibernett. Et moderne liv i et eldgammelt kultur-landskap? Ja takk, begge deler.

Beliggenhet og adresse

Område:
Buskerud

Lengdegrad:
60.433431

Breddegrad:
9.549984