Tomteområder

Hedmark

Trysilsetra

Trysilsetra er et nytt og unikt hytteprosjekt i Trysil. Hytteområdet ligger vakkert til i høyfjellsterreng på sør-vest siden av Trysilfjellet – langs veien mot tettstedet Vestby. Trysilsetra passer perfekt for barnefamilier og andre som ønsker et mer rolig og intimt miljø, men med kort vei til Trysilfjellet og øvrige aktivitetstilbud Trysil har å by på.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jens Hærra

Telefon: 918 83 000

E-post: jh@trysilsetra.no

700 m.o.h

2t og 30 min fra Oslo

Løypenett på 500 km

Alpinsenter i nærheten

Gode turmuligheter

Jakt- og fiskemuligheter

Flotte sykkelløyper

Restauranter og kaféer

6 km til kjøpesenter og butikker

Et skieldorado

Har du hytte på Trysilsetra har du umiddelbar nærhet til hundrevis av fritidsmuligheter - uansett årstid. Selv om Trysil er mest kjent for Norges største alpinanlegg og skieldorado, innbyr naturen til alle typer uteaktiviteter også om sommeren.

Ved Ulvsjøen er det en flott sandstrand, og Trysilelva byr på gode muligheter for fiske og rafting. Trysil har også egen sykkelpark og en rekke sykkelstier med ulik vanskelighetsgrad. Av andre fasiliteter kan vi nevne klatrepark, ridesenter og golfbane.

Trysil har også et levende sentrum med to kjøpesentre, en rekke spesialbutikker og andre servicebedrifter. Her finner du også mange koselige spisesteder - flere av dem med uteservering om sommeren. Det gir deg gode muligheter for shopping og andre opplevelser.

http://trysilsetra.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Hedmark

Lengdegrad:
61.262669

Breddegrad:
12.119764