Tomteområder

Buskerud

Tempelsæter

Sør-Teige hyttefelt strekker seg opp mot Tempelsæter i Eggedal. Tomtene ligger fra 800 moh. og opp mot høyfjellet på 1000 moh. Det er tre hovedfelt fordelt på Rislelia, Teigeveien og Hølenveoen. Ønsker du tomt i et rolig hyttefelt, har vi fortsatt ledige tomter for salg i Teigeveien og Rislelia.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Frank Teige-Hølen

Telefon: 414 54 732

E-post: frank@sorteigehyttefelt.no

1000 m.o.h

2 timer fra Oslo

Gode turmuligheter

Preparert løypenett

Restaurant og café

Skitrekk i nærområdet

Bakeri og butikk i nærheten

Området byr på et flott turterreng med oppmerkede stier på høyfjellet i sommerhalvåret og ferdig skuterkjørte løyper på vinterstid. Mange benytter mulighetene terrenget gir til en god treningsøkt eller behagelig tur i vakkert fjellterreng. Etter en frisk topptur i lyngen ønskes store og små varmt velkommen til Tempelseter Fjellstue hvor man vil få anledning til å få seg et godt måltid, sitte å jobbe, eller komme og hygge seg på kvelden.

De aller fleste tomtene har en meget attraktiv beliggenhet i naturskjønne omgivelser med sørvestvendt utsikt over Sigdal og Eggedalsfjellet. På klare dager så er det mulig å se helt til Østfold, Blefjell og Gaustadtoppen. Tomtene ligger i umiddelbar tilknytning til skiløyper som fører deg opp på høyfjellet. Løypenettet strekker seg over hele Norefjellplatået fra Norefjell skisenter til Høgevarde, Tempelseter og videre mot og forbi Haglebu. På Norefjells solside ligger Tempelseter Skisenter som tilbyr både slakke og bratte partier med en nedfart på rundt 500 meter. Ønsker du større utfordringer er Norefjell skisenter ca. 20 minutter unna. Her finner du hele 13 skiheiser og 26 nedfarter.

http://sorteigehyttefelt.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Buskerud

Lengdegrad:
59.9099929

Breddegrad:
9.9487462