Tomteområder

Trøndelag

Stuggulia, Oppdal

I underkant av en og en halv times kjøring sør for Trondheim finner vi vakre Stuggulia. Omringet av Oppdals mange fjellområder og rike naturlandskap finner vi Stuggulia. Her får man en helårshytte for hele familien med gode muligheter for aktiviteter og avslapping. Og med bare 10minutter til Oppdal har man tilgang på aktiviteter, restauranter og kafeer for hele familien.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jim Karlsen

Telefon: 932 70 803

E-post: jk@fhgruppen.no

1,5 time sør for Trondheim, og bare 10minutter nord for Oppdal

Gode turmuligheter

Kort vei til Oppdal skisenter

Jakt og fiskemuligheter

Gode sykkelstier

Preparerte skiløyper

Dagligvarebutikker

Kafeer og restauranter

Næringsliv Oppdal har et rikt næringsliv med godt utvalg av butikker, kafeer og restauranter.

Kultur Oppdal kulturhus rett ved Oppdal sentrum har et variert tilbud til hele familien. Huset inneholder bibliotek, kino, svømmehall, storsal, kunstgalleri, fritidsklubb, konferanselokaler, kulturskole og kafe. Hvert år arrangeres også skrekkfilmfestivalen Ramaskrik også på kulturhuset

Idrett og aktiviteter Området rundt Stuggulia har et godt langrennsmiljø med mye tilrettelagt løypenett for den aktive og mosjonisten hele vinteren. Ikke langt fra Stuggulia finner vi Oppdal alpinanlegg som er et av Norges største alpine skiområder. Bygda har i alt fire skiheisanlegg med utallige muligheter, hvor det blant annet har vært arrangert verdenscuprenn i slalåm, storslalåm og super-G. Med Trollheimen, Snøhetta, Hornet med flere fjell rundt er Stuggulia et godt utgangspunkt for mange flotte fjellturer. Andre aktiviteter som kan utforskes i området er blant annet rafting i Driva, hanggliding, curling og ridning.

Beliggenhet og adresse

Område:
Trøndelag

Lengdegrad:
62.680178

Breddegrad:
9.891056