Tomteområder

Trøndelag

Skorovas

I Namsskogan kommune ligger vakre Skorovas, under to timers kjøring både fra Steinkjer og Namsos. Skorovas er en fjellandsby med historisk sus, da den ligger ved et nedlagt gruvesamfunn. Tomtene ligger vest for dagens bebyggelse, med utsikt mot vennene og Søndre Grøndalsfjell. Her får du en helårshytte for hele familien.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jim Karlsen

Telefon: 932 70 803

E-post: jk@fhgruppen.no

Under to timers kjøring fra både Steinkjer og Namsos

Preparerte skiløyper

Dagligvarebutikk

Gode turmuligheter

Gode sykkelmuligheter

Jakt og Fiske

Alpin og randone

Restaurant og utesteder

Helårshytte med historisk sus Skorovas har en levende fjellandsby med et historisk sus fra et nedlagt gruvesamfunn.

Skiaktiviteter og scooter Skorovas har gode opparbeidede trasser for skiløyper i nærområdet, med sløyfer for langrenn og skiskøyting. Fjellene vest for Skorovas er også utmerkede for Randone turer. Eller hvis man foretrekker alpinløyper finner man de både ved Grong Skisenter og Børgefjellsenteret ca 1 times kjøring til begge. Det er åpnet en kjempefin scooterløype fra hyttene i Skorovas til Stallvika og videre til Havdalsvatnet eller til familieparken og videre over Steinfjellet til Røyrvik og Sverige.

Sykkel Det er meget gode forhold for terrengsykkel området, med egne lagede traseer. Det er også meget gode forhold for sykling langs Fv764 østover langs Tunnsjøen og videre til både Røyrvika og østover mot Sverige.

Jakt og fiske Det er gode tilbud for småviltjaktkort i flere områder nært Skorovas, samt at det kan leies elgjakt både vest og øst for området. Det er også meget gode forhold for fiske etter ørret og røye i Skorovasområdet.

Turmuligheter og familiepark Det er opparbeidet flere turstier i nærmiljøet i tillegg til merket turveg til Skorovasklumpen. «Ti på Topp i Namsskogan» kan anbefales for alle aldersgrupper i området. Det planlegges å etablere enda flere tilbud på mange typer trim i området.

Namsskogan familiepark ligger bare 25minutters kjøring fra hytteområdet, og er en av de beste besøkte attraksjonene i Trøndelag

http://skorovas.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Trøndelag

Lengdegrad:
64.646512

Breddegrad:
13.095440