Tomteområder

Buskerud

Nyørk Hemsedal

Nyørk er ett nytt og spennende tomtefelt kun 950 meter fra Hemsedal sentrum, ca 20 mil nord-vest for Oslo. I denne vesle bygda blir du tatt imot av frodige fjellandskap og et av Norges beste områder for skikjøring og fluefiske. Her får du solrike og sentralt plasserte tomter og hytter med utsyn mot flere av de klassiske Hemsedalsfjellene. Et skikkelig familieparadis.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jegeir Trøim

Telefon: Jegeir Trøim

E-post: 918 23 924

900 m.o.h

3 t og 15 min fra Oslo

Alpinsenter i nærheten

Velpreparert løypenett

Gode turmuligheter

Terreng og stisykling

Gode fiskemuligheter

Butikk i nærområdet

Café og restaurant i nærheten

Nyørk er koblet sammen med Norges beste alpinsenter via den nye nedfartsløypa til Hemsedal sentrum. Fra løypa kjører en ski-in direkte hjem til hytteveggen i Nyørk. Preparerte langrennsløyper, som inngår i det store løypenettet, går også rett forbi hytteområdet. Her har du alt i umiddelbar nærhet.

Om sommeren er Hemsila en god fluefiskeelv, mens den frodige og varierte naturen er et godt utgangspunkt for vandrere, klatrere, ryttere og syklister. En stolheis kan ta med sykler opp i fjellet til 1 100 meters høyde, og ned igjen kan du velge mellom lett terreng og bratte utforløyper.

Rjukandefossen er en imponerende og kraftfull dobbeltløpet foss med 18 meters fall ned gjennom et trangt gjel. I Hemsedal finner du også Hydalen, et vernet landskapsområde med spesiell og rik fauna. Her kan du få store naturopplevelser både på sykkel og til fots. På Ulsåkstølen kan du oppleve seterlivet i flott høyfjellsnatur, under mektige Skogshorn som rager 1 728 meter over havet.

Selve bygda Hemsedal huser flere butikker og et vidt spekter av spisesteder med restauranter, kafeer og barer. Her er menyer for de feste ganer, samt god, lokal mat.

http://www.nyork.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Buskerud

Lengdegrad:
60.8631116

Breddegrad:
8.5543792