Tomteområder

Buskerud

Nesfjellet Hyttegrend

”Det beste med å ha hytte i Nesfjellet er at hele familien elsker å være her – hele året! Dessuten er det kort reisevei for oss som bor i Oslo – og kortere skal det bli!”. Hyttene på Nesfjellet får områdets kanskje beste beliggenhet i nydelig fjellterreng, omgitt av en velholdt nihulls golfbane, og med tilgang til et uendelig nettverk av merkede løyper for alpint, langrenn, sykling og fjellvandring – både på snaufjellet og i de lune skogsområdene nedenfor.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jørgen Haraldseth

Telefon: 959 21 135

E-post: jh@nesfjellet.no

1000 m.o.h

2 timer fra Oslo

450 kilometer løypenett

Alpinsenter i nærområdet

Restaurant og café

Gode turmuligheter

Sykkelløyper med flere nedfarter

Nærbutikk i området

Her, i hjertet av Hallingdal, bare to timers kjøretur til Oslo, finner du alt du kan ønske deg av et feriested i fjellet: vakkert fjellandskap med uendelige turmuligheter om sommeren, kilometervis med velpreparerte løyper for langrenn og alpint om vinteren, gode veier helt frem – og nærhet til et tradisjonsrikt og livlig tettsted, der du får det meste du eller måtte trenge for en vellykket ferie eller helg i fjellet.

Liker du å sykle, kan du også glede deg over at Nesfjellet Hyttegrend ligger like ved sykkelløypa som tar deg til nabostølslaget Bøgaset, og videre til stølene Kuluset og Nystølen. Nesfjellet jobber også med å utvikle sykkelnedfarter i skisenteret for sommerbruk.

https://nesfjellethyttegrend.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Buskerud

Lengdegrad:
60.5680861

Breddegrad:
9.1027428