Tomteområder

Oppland

Musdalsæter

Musdalssætra ligger på Tretten sør i Gudbrandsdalen, sentralt plassert midt mellom flere store turistdestinasjoner som blant annet Lillehammer, Hunderfossen, Maihaugen, Skeikampen, Hafjell og Kvitfjell. Med utgangspunkt i den gamle setergrenda er det etablert et høystandard hyttefelt med bånd til både det tradisjonelle og det moderne. Dette er med på å opprettholde et flott kulturlandskap i området rundt hyttegrenda. Feltet er pr. i dag utsolgt.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Gro Anita Sagen

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

800 m.o.h

2 t 50 min fra Oslo

Milevis av skiløyper

Terreng- og stisykling

Café og Restaurant i nærområdet

20 min til alpinsenter

Jakt- og fiskemuligheter

Gode turmuligheter

Nærbutikk i området

Flotte friluftsmuligheter – sommer som vinter

Musdalsæter kjennetegnes av sin unike beliggenhet mellom uberørt natur, og tre av de største norske vinterdestinasjonene - Hafjell, Skeikampen og Kvitfjell. Tilgangen til både fantastiske turområder og store arrangementer gir rom for både aktivitet og ro - sommer som vinter

Tomtene i Musdalsæter har høy standard med både vei, vann og avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd. Grunneierne som har gått sammen om å etablere feltet er folk som kjenner området og har et nært, personlig forhold til det. Slik kan du være trygg på at Musdalsæter hyttegrend vil bli ivaretatt for fremtidige generasjoner som den perlen den er. Ski eller sykkel? Konkurranse eller kos? Bakke eller bortover? Valget er ditt.

Musdalsæter hyttegrend tilbyr høystandard tomter med panoramautsikt i et nydelig turterreng. De sydvendte tomtene ligger snøsikkert til 800 moh. og har en eksponering mot den norske fjellheimen som mangler sidestykke. Etter dager fylt av frisk fjelluft kan hytteeierne på Musdalsæter nyte utsikten mot Rondane, Synnfjell, Skeikampen og Langsua nasjonalpark. Eventyrstemningen som skapes i fjellet når sola dveler over horisonten før dag blir til kveld, kan ta pusten fra de fleste.

Gudbrandsdalen og Lillehammer-regionen byr på uendelige valgmuligheter når det gjelder arrangementer og opplevelser - året rundt. Dine venner og familiemedlemmer i alle aldre vil finne aktiviteter i sine interessefelt. Musdalsæter hyttegrend ligger ikke bare i hjertet av en attraktiv region, like utenfor hytteveggen har man også tilgang på uendelige turmuligheter. Spenn på deg skiene på trammen og ta fatt på det enorme løypenettet som strekker seg helt til Gausdal, Skeikampen og Kvitfjell. Om sommeren finner du flotte muligheter for både fot- og sykkelturer for alle nivåer. I tillegg har man bade- og fiskemuligheter i nærområdet.

http://www.musdalseter.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Oppland

Lengdegrad:
61.3034947

Breddegrad:
10.2437769