Tomteområder

Oppland

Lygnalia

Lygna ligger ca 1 time fra Oslo og 45 min fra Gardermoen. Hyttefeltet ligger utmerket til; sydvestvendt med panoramautsikt mot blant annet Randsfjorden, Gaustatoppen, Norefjell og Vikerfjell. Her er det sol fra morgen til sent på kveld. Lygnalia er i sterk vekst: i løpet av fem år er over 200 tomter solgt i felt A, og godt over 130 hytter er bygget. Lygnalia byr på over 200 km med skiløyper, kort vei til alpinsenter og badestrand, samt et eventyrlig sykkelterreng med velholdte sykkelveier. På sommerhalvåret er forholdene også gode for kanopadling samt jakt- og fiskemuligheter. Servicebygg med servering, selskapslokale og mulighet for leie av kontorplass.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Gro Anita Sagen

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

Hildegunn Sanne

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

600 m.o.h

1 time fra Oslo

200 km preparert løypenett

Flotte blåmerkede turstier

Fiskevann og muligheter for jakt

Gode sykkelveier

Kort vei til alpinsenter

Restaurant i nærheten

Bensinstasjon i nærheten

Hyttedrømmen én time fra Oslo

I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT’s rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Sesongen varer til over påske. Hadeland Orienteringslag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området. Et nytt turmål er utsiktstårnet på Lushaugen. Skiløypene på 200 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene er brede og meget familievennlige, og et yndet mål er Lushaughytta med servering hver helg i vinterhalvåret. Lygna Skisenter, arrangør av NM 2017, ligger i kort avstand og lokker med nytt anlegg for langrenn (med snøproduksjon) , skiskyting og rulleski på sommeren. Hadeland som område tilbyr også mye spennende, med blant annet Kultursalen som trekker store artister og oppsettinger, Hadeland Glassverk, Søsterkirkene på Granavollen og et rikt miljø på lokalmat.

Tomtene i Lygnalia er på 0,8 – 1,6 mål og leveres byggeklare med veg, vann, avløp, strøm og fiber til tomtegrensen. Området er perfekt for familien som ønsker kort vei til hytta og rolige dager i naturskjønne omgivelser.

https://www.lygnalia.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Oppland

Lengdegrad:
60.4546392

Breddegrad:
10.648215299999947