Tomteområder

Oppland

Lemonsjøen

Lemonsjøens vakre natur gir muligheten for en ekte helårshytte for hele familien. Her ved porten til Jotunheimen, får man flott utsyn over det enorme fjell-landskapet. Lemonsjøen er en helårsdestinasjon som ønsker å utvikle en rekke aktivitetstilbud for hele familien.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jim Karlsen

Telefon: 932 70 803

E-post: jk@fhgruppen.no

130km fra Lillehammer og 260km fra Trondheim

Gode turmuligheter

Lemonsjø Alpinsenter

Preparerte skiløyper

Gode sykkelmuligheter

Dagligvarebutikk

Resturant

Velkommen til Lemonsjøen ved det enorme fjell-landskapet i Jotunheimen Lemonsjøen er et flott utgangspunkt for toppturer, da man rett utenfor stuedøra har tilgang på milevis av turløyper sommer som vinter. Med tilgang på det enorme fjell-landskapet i Jotunheimen og de naturrike ressursene området har å by på, gjør det Lemonsjøen til en helårsdestinasjon i verdensklassen.

For de skiinteresserte er det rikelig med oppkjørte langrennsløyper i området og Lemonsjø Alpinsenter ikke langt unna.

Jotunheimen nasjonalpark har tilknytning til flere av Norges høyeste fjell, Besseggen, Glittertind og høyest av alle fjell i Norge Galdhøpiggen. Her kan man få guidede turer opp fra den kjente Juvasshytta over Styggebreen og opp til høyeste punktet i Norge, Galdhøpiggen (2 468moh). Eller man kan gå en av Norges mest populære turer opp Besseggen, hvor man får utsikt over majestetiske Jotunheimen. Lemonsjøen har også tilgang på en rekke andre aktiviteter som jakt, fiske, rafting og sykling. Ikke langt fra Lemonsjøen finner du også Brimiland, som er en leke og aktivitets park.

http://lemonsjoenutvikling.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Oppland

Lengdegrad:
61.754426

Breddegrad:
9.080709