Tomteområder

Oppland

Kvitfjell

Bakker for verdenseliten og bakker for nybegynnere i en unik atmosfære for hygge og kos; på fjellet i Gudbrandsdalen ligger snøen trygt. Kvitfjell alpinanlegg er blant de første skistedene som åpner hvert år, og blant de siste som stenger. Her er det mulig å legge skiferien og være sikker på at det er nok snø å leke i.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Hallvard Brekke Klingen

Telefon: 984 05 575

E-post: hbk@privatmegleren.no

950 m.o.h

3 t og 10 min fra Oslo

600 km langrennsløyper

Stort alpinsenter

Gode turmuligheter

Fiskemuligheter

Spennende sykkelterreng

Restaurant og café i området

Butikker i nærheten

Kvitfjell er kjent for de grønne, brede bakkene hvor barn og nybegynnere kan boltre seg, men også de svarte løypene med olympisk standard. I disse bakkene la Kjetil Jansrud sitt grunnlag for å bli verdens beste alpinist, og hver vinter kommer han og resten av verdenseliten til Kvitfjell for å trene og kjøre World Cup

For hele familien

Hele familien trives i Kvitfjell. På begge sider av fjellet finnes barneområder, med bakker og heiser godt tilrettelagt for barnas beste skiopplevelse. Prøv løypene der barna svinger mellom myke figurer, eller lek i skogsløyper, ta båndheisen, eller bli en del av Junior skipatruljen.

Pust ut

Kvitfjell er et sted for nytelse og avkobling. Foran peisen på hytta med familien, i loungen på GubrandsGard hotell, i bassenget på spaet, over en bedre lunsj på et av våre serveringssteder eller få noe godt i glasset på Tyrihanstunet på vestsiden eller Koia på mellomstasjonen etter endt skidag. Kvitfjell er stolte av å være frityrfri sone, og byr på spennende mat på alle serveringsstedene. Det er rikholdige servicesteder på begge sider av fjellet. Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det beste av skikjøring med det fremste av kos og hygge.

Med umiddelbar nærhet til skiproduktet – ved inngangen til Peer Gynts rike, inntil alpinbakkene, utvikles nye høystandard hyttetomter. Kvitfjell er et unikt område for deg som vil bo på fjellet i naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser.

https://www.kvitfjellvarden.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Oppland

Lengdegrad:
61.479766

Breddegrad:
10.1240966