Tomteområder

Aust-Agder

Kallarberget, Risør

Kunne du tenke deg en hytte rett ved sjøen? Nå kan du være først ute og sikre deg et unikt stykke sørlandsidyll. Etter mange års arbeid med å regulere Kallarberget i Risør, har Åsvika Utvikling AS endelig fått klarsignal til å utvikle både hyttefelt og småbåthavn. Feltet blir dermed et av få områder langs sørlandskysten hvor man kan tilby nye hytter på store utsiktstomter, med topp solforhold og mulighet for båtplass til alle.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.



John Olav Gjelstad

Telefon: 982 21 845

E-post: olav.gjelstad@gautefalltomter.no

2 t og 30 min fra Oslo

Gode fiskemuligheter

Nærbutikk i området

Café og restaurant i nærheten

Gode sykkelmuligheter

Gode turmuligheter

Usjernerte og store tomter

Noe av det mest unike med Kallarberget er størrelsene på tomtene. Hele den nyregulerte eiendommen er på rundt 260 mål, som betyr at de 28 hyttetomtene er ekstra store. I snitt er størrelsen på tomtene rundt 1400 kvm, men noen er så store som 4000 kvm. Når det også er store friområder, får de aller fleste mye plass foran og bak hytta. Det er usjenert og gir god plass til å boltre seg på for hele familien. Tomtene ligger sørvendt rundt 50 meter over havet, som gjør at man får stor glede av solen hele dagen. I og med feltet ligger på denne høyden og har ingen høye fjell bak, får også hyttene godt med kveldssol. Hele eiendommen har 1300 meter med strandlinje.

Beliggenhet

Det er enkelte ting som er viktigere enn andre når man skal kjøpe hytte. Hyttas beliggenhet, både i forhold til utsikt, solforhold og nærhet til populære fasiliteter, mener vi er det aller viktigste. Kallarberget i Risør ligger på fastlandet og kan tilby nettopp dette, på ekstra store tomter på i gjennomsnitt 1400 kvm som gir god plass til å boltre seg på for hele familien. Hyttefeltet er tilknyttet Åsvika gård, og hele eiendommen er på ca. 260 mål.

Tomtene på Kallarberget ligger sørvendt. I og med at tomtene også ligger ca. 50 meter over havet, får man også stor glede av sola når den går ned i vest. Hele eiendommen grenser til sjøen, i hele 1300 meters lengde. Over halvparten av tomtene på Kallarberget blir liggende i first line, det vil si at man får ingen hytter foran seg. Flere av tomtene i first-line har kun 100 meter til vannet.

Risør er enkelt å reise til for alle som bor på Sør- og Østlandet. Det foreligger konkrete planer for videre utbygging av E18 i Telemark og Agder, noe som vil redusere kjøretiden ytterligere. Eksempelvis vil kjøretiden fra Oslo til Risør komme ned mot 2 timer. Nedenfor ser man beregnet kjøretid fra noen norske byer. Tallet i parentes er forventet kjøretid når ny E18 står klar.

Idylliske Risør som nærmerste nabo

Kallarberget ligger på fastlandet, kun en ti minutters bil- eller båttur fra Risør sentrum. Sørlandsperlen, som også kalles «Den hvite by ved Skagerrak», regnes som en av de best bevarte trehusbyene i Europa

Risør er en utrolig flott og idyllisk by med en fantastisk skjærgård og flotte turstier. Om sommeren er byen vertskap for flere internasjonale festivaler, blant annet Trebåtfestivalen, som er Europas største av sitt slag. Risør er også enkelt å reise til for alle som bor på Sør- og Østlandet. Det er ikke lange kjøreturen fra Oslo til Kallarberget.

Beliggenhet og adresse

Område:
Aust-Agder

Lengdegrad:
58.700266

Breddegrad:
9.164309