Tomteområder

Vestfold

Jahrehagen

Med hytte på Jahrehagen får du og familien tilgang til fritidsaktiviteter til glede og nytte for barn og voksne i alle aldre. Med mer enn 200 soldager i året og utallige aktivitetsmuligheter ligger forholdene til rette for glade dager i Stavern og omegn. Byen er full av minner og tradisjoner, og byr på storslagen natur og kystliv. Tomtene via grunneier er nå utsolgt på Jahrehagen.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Gro Anita Sagen

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

1,5 timers kjøretur fra Oslo

Flotte bade- og turmuligheter

Nærbutikk

Kort vei til restaurant og café

Sykkelstier ved kysten

Gode fiskemuligheter

Et område for hele familien

Jahrehagen er et ca. 125 mål stort tomteområde beliggende 2 km. vest for Stavern i retning Helgeroa. I Jahrehagen finner du aktiviteter som bading (eget bassengområde), sykling, leking, utendørs trening og masse mer. Det er kun en kort sykkeltur til kysten der du finner flotte bade- og turmuligheter for hele familien, i tillegg til at den fiskeinteresserte kan risikere å få en sjøørret eller to når sesongen tillater det. I forbindelse med prosjektet er det etablert en gang/sykkelvei slik at familien kan sykle trygt til Stavern, hvor man blant annet kan oppleve gode musikkopplevelser i sommerhalvåret.

Utover dette finnes det utallige turmuligheter i området. Det er heller ikke lang kjøretur til Nevlunghavn og Helgeroa, kjente perler i Brunlanes. Bare en kort kjøretur eller sykkeltur unna ligger Larvik golfbane, ranket som en av de beste i landet. Foldvik Familiepark kan du nesten spasere eller sykle til, på gode turveier.

Hyttene

Når du kjøper hytte på Jahrehagen kjøper du ikke bare en hytte. Du vil automatisk bli med i et sameie som disponerer store fellesarealer som byr på en rekke aktiviteter. Familiehytta har i samarbeid med JJahrehagen funnet frem den beste hyttemodellen for prosjektet både praktisk og estetisk. Hyttene har forskjellige størrelser, og alle er romslige og praktiske med høy kvalitet.

Beliggenhet og adresse

Område:
Vestfold

Lengdegrad:
58.9985

Breddegrad:
10.0359417