Tomteområder

Oppland

Høyset

Høyset Panorama ligger midt i et eldorado av snø, med et rikelig utvalg av preparerte skiløyper rett utenfor hyttedøra. Hvis du liker å gå tur eller sykle, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av mange gode muligheter.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Hans Brandsdal

Telefon: 906 63 666

E-post: vognskjulet@valdres.no

1000-2000 m.o.h

3 t fra Oslo

Familievennlig alpinsenter

Gode sykkelmuligheter

Gode turmuligheter

Restaurant og café

Nærbutikk

Jakt- og fiskemuligheter

Hyttetomter i vakre omgivelser

Høyset Panorama AS er et aksjeselskap med fem grunneiere fra bygda som eier fjellområder som grenser inntil hverandre. Teigene har blitt sammenslått til en eiendom, med en helhetlig planlegging og utvikling. Tomtene er store, solrike selveiertomter og vendt mot sørvest, og de har alle panoramautsikt mot vestfjella og inn i Jotunheimen. Høgden over havet varierer fra ca. 900-1050 meter. Hyttefeltet ligger i svakt hellende terreng, svært åpent med litt bjerkeskog. Grunnforholdene er svært gode.

Ski

Høyset panorama ligger midt i eldorado av snø, med rikelig utvalg av preparerte skiløyper rett utenfor hyttedøra.

Sykkel

Vaset området er perfekt for deg som liker å sykle. Prøv det varierte terrenget, eller ta med familien på en avslappende sykkeltur i de vakre omgivelsene. Hva med et minnerikt besøk på en av området mange støler?

Turer

Hvis du liker å gå tur er Valdres spekket av mange gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt lang inn i de snøkledte fjellene i Jotunheimen, med mulig het med en god rast rundt en hver sving.

http://hoyset.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Oppland

Lengdegrad:
61.0241669

Breddegrad:
8.945149