Tomteområder

Hedmark

Hedmarksvidda Hyttegrend, Budor

I Hedmarksvidda hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. Her får du naturen tett på kroppen. Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen. De som eier hyttene i Hedmarksvidda Hyttegrend vil få naturen tett på og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi. Velkommen inn i til skog og vidde.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Fredrik Hammerlund

Telefon: 413 66 416

E-post: fha@familiehytta.no

90 minutter fra Oslo

Gode turmuligheter

Budor Alpinanlegg

Preparerte skiløyper

Budor skianlegg Budor skianlegg er et flott skianlegg for hele familien. Området er oversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Skianlegget ligger 300 meter fra Budor Gjestegård og er et paradis for slalåm, snowboard og kjelkeaking.

Langrenn -mil etter mil Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper inkludert Løiten Almenning og Vang Almenning. I skitrekket på Budor er det mulighet for utleie av langrennsutstyr. Med velpreparerte løyper er det noe for hver smak. Løypene blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere.

Sommer på Budor Det er mange muligheter for å nyte naturen også om sommeren på Budor. Her finner du fine stier og veier som du kan gå og sykle. Eller ta deg en dukkert i et av vannene i området.

Meld interesse Meld din interesse og få mulighet til å bli med på forhåndsalget. Snart lanserer vi Hedmarksvidda hyttegrend og mange har meldt sin interesse for allerede. De som har meldt sin interesse vil få mulighet til å kjøpe sin tomt og hytte før vi lanserer prosjektet for markedet.

Velg din tomt og hytte På Hedmarksvidda hyttegrend kan du velge mellom fem forskjellige hytteleverandører fra FH Gruppen. Hver hytteleverandør får hvert sitt tun for sine hytter. Fin den hytta som tiltaler deg mest og velg en tomt. Eller om du finner den fineste tomta og bygger aktuell hytte på den. Mulighgetene er mange og valget er ditt.

https://www.hedmarksviddahyttegrend.no/

Beliggenhet og adresse

Område:
Hedmark

Lengdegrad:
60.950066364003874

Breddegrad:
11.286880765866341