Tomteområder

Hordaland

Hardangervidda fjellandsby

Hardangervidda er Nord-Europas største fjellplatå og byr på spennende aktiviteter og store naturopplevelser året rundt. Her ligger naturperlene på rekke og rad: Store vidder, høye fjell, dype daler og mektige fosser. Turforholdene er fantastiske for alle, enten du er en erfaren turgåer eller nybegynner. Tomtene som var lagt ut her er pr. i dag utsolgt. Hvis nye felt skal åpnes for salg, så legges dette ut.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Gro Anita Sagen

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

2,5 timer fra Oslo

800 m.o.h

90 km preparerte lysløyper

Fiskevann og mulighet for jakt

Turområder og DNT hytter

Drømmer du om en helårs hytte i ett av landets vakreste områder? Hardangervidda Fjellandsby AS selger flotte tomter fra 0,7 til 2 mål i Fjellandsbyen på Feet. Tomtene ligger i et naturskjønt terreng med utsikt til fantastisk natur, majestiske fjell og Hardangervidda Nasjonalpark som nærmeste nabo.

Rett utenfor hyttedøra venter et eldorado med friluftsaktiviteter hele året. I sommerhalvåret kan området by på turer, fiske, bading, bærplukking og golf. Om vinteren finner du milevis med skiløyper i alle retninger, så og si rett utenfor hytteveggen. Foretrekker du alpin, er nærmeste alpinanlegg kun fem minutter unna.

Hardangervidda Hytteservice samarbeider med håndverkere og kan tilby komplette hytter. Vi har også egen hytteservice som forenkler hyttelivet for deg og familien. Vi tilbyr blant annet transport, sommer som vinter, brøytetjenester, hyttetilsyn og salg av byggemateriale og brensel.

Beliggenhet og adresse

Område:
Hordaland

Lengdegrad:
60.407877

Breddegrad:
7.280007