Tomteområder

Buskerud

Grevsgard Hyttegrend

Grevsgard hyttegrend ligger vakkert og solrikt til rett nord for Pålsbufjorden i grenseområdet mellom kommunene Nore og Uvdal, Hol og Ål. Hytteområdet ligger i et stille naturområde – med nærhet til mange flotte utfartssteder; det er kun ca. 25 km til Geilo og Dagali, ca. 40 km til Nesbyen, ca. 15 km til Tunhovd og 20 min til Langedrag. Området byr på verdifulle naturopplevelser – med vakker natur, stillhet og et rikt dyreliv.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Steinar Guttormsen

Telefon: 934 43 688

E-post: guttormsensteinar@gmail.com

850 m.o.h

3 timer fra Oslo

Gode turmuligheter

Velpreparert løypenett

20 min til alpinsenter

Gode fiskemuligheter

Flott sykkelterreng

Grevsgard hyttegrend byr på fint turterreng sommer som vinter, med oppkjørt skiløype i nærheten. Skiløypene blir maskinpreparert med doble spor fra feltet og videre opp på fjellet til blant annet Tullestølen, og herfra kan du gå videre til Kikut og Geilo. På sommerstid er det fine turmuligheter i området med sykkelveier og stier som tar deg til blant annet Gravsgardsnatten og Bjørkehovde hvor det er flott utsikt over vannet Rødungen. Kort vei til Langedrag Naturpark med aktiviteter hele året. Hytteområdet ligger i et stille naturområde, med nærhet til mange flotte utfartssteder; kun 25 km til Geilo og ca. 40 km til Nesbyen hvor du blant annet kan oppleve spennende nedfarter i alpinbakkene, golf, spa, butikker og kino

Området byr også på verdifulle naturopplevelser - med vakker natur, stillhet og et rikt dyreliv, samt mange fredede kulturminner som f.eks. fangstanlegg.

http://grevsgard.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Buskerud

Lengdegrad:
60.4416672

Breddegrad:
8.671667