Tomteområder

Trøndelag

Gisnadalen

Gisnadalen ligger ca 1,5times kjøring sør for Trondheim. Her får man oppkjørte skiløyper så nært som gjennom tomtefeltet på vinterstid. Og mange gode turmuligheter i området hele året. Beliggenheten mellom Oppdal og Berkåk gir tilgang på mange fasiliteter en kort biltur unna.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Jim Karlsen

Telefon: 932 70 803

E-post: jk@fhgruppen.no

1,5t sør for Trondheim

Gode turmuligheter

Preparerte skiløyper

Jakt og Fiskemuligheter

Gode sykkelstier

Kort vei til alpinsenter

Gisnadalen er et fantastisk naturområde for store og små. På vinters tid er Gisnadalen et flott utgangspunkt for fine skiturer. Her kan du strekke ut i preparerte langrennspor eller gli innover dalen på fjellski med utsikt mot Trollheimen. Beliggenheten gir sikre snøforhold, samtidig som den gir gode solforhold. Tomtene ligger tett på et stort mangfold av aktiviteter. Området er svært barnevennlig. Alle tomtene har fin utsikt mot Slettestjønna og Trollheimen. Slettestjønna fuglereservat ligger rett nedenfor Åsen Hyttegrend. Her er det satt opp et fugletårn man kan klatre opp i for å bivåne fuglelivet. Barnas Naturverden ligger i fjellområdet som omkranser hyttegrenda. Der finner du tilrettelagte og merkede stier, samt 3 selvbetjente overnattingshytter med perfekt gangavstand for små barneføtter. Det er 3 setrer med forskjellige aktiviteter i området. Hæverfallsetra med dyrehold, salg av rømme, ost og rømmegrøt. Håggåsetra og Olsmedalsetra med kunstutstilling og sommerkonserter.

I nærområdet finnes flere merkede sykkel-løyper både på grusvei og i fjellterreng.

500 meter fra hytteområdet ligger Langklopp Fjellgård. Her er det muligheter for rideturer og rideundervisning i sommersesongen.

Elva Gisna inviterer til fiske og har idylliske badeplasser med sandbunn. Her er det også mulighet for alle å grave etter gull. I 2017 ble Norges største gullklump funnet her.

Hyttefeltet ligger midt mellom Berkåk og Oppdal.

Beliggenhet og adresse

Område:
Trøndelag

Lengdegrad:
62.731010

Breddegrad:
9.925938