Tomteområder

Hedmark

Furutangen

Furutangen er et av Sørøst-Norges største hytte- og fritidsområder. Her finner du mer enn 500 hytter med moderne infrastruktur fordelt på flere delfelt. Området har restaurant og selskapslokaler, og et velutviklet aktivitetstilbud til alle årstider. Her er også en egen kunstsnølagt lysløype med sentral beliggenhet i området.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Gro Anita Sagen

Telefon: 909 14 074

E-post: gsa@familiehytta.no

625 m.o.h

3 timer fra Oslo

Velpreparerte skiløyper

Alpinanlegg i området

Gode turmuligheter

Restaurant og café i nærområdet

Jakt- og fiskemuligheter

Butikk i nærområdet

Furutangen hytteområde har fra starten av hatt en målsetning om å utvikle et moderne fritidsområde, et sted hvor hele familie skal kunne trives med aktiviteter og rekreasjon fra en travel hverdag

Furutangen ligger i Nordre Osen, omtrent så midt i Hedmark som det går an å komme. Beliggende i lik avstand mellom Trysil og Rena, er det et enestående utgangspunkt for aktiviteter sommer som vinter. Fra Osen til Trysil er det i overkant av 35 km og samme avstand til Rena. Fine veier gjør at turen til kanskje Norges fineste skianlegg er unnagjort på en halvtime. Furutangen ligger lunt og litt høyt i terrenget, med flott utsikt over Osensjøen i sør og vidstrakte åser og fjell i vest. Høyde over havet varierer fra 550 – 625 meter for hele feltet.

http://furutangen.no

Beliggenhet og adresse

Område:
Hedmark

Lengdegrad:
61.37140955

Breddegrad:
11.8044801748504