Tomteområder

Hordaland

Eikedalen Inn, Kvamskogen

I naturskjønne omgivelser på Kvamskogen, kun 45 minutters kjøring fra Bergen sentrum, ligger tomteområdet til Eikedalen INN Fjellandsby. Her kan du nyte uendelig med turmuligheter som passer både store og små, fra korte turmål til lengre turer, alle årstider.

Kontakt oss rundt dette tomteområdet.Freddy Furenes

Telefon: 908 55 809

45 min fra Bergen

Gode turmuligheter

Velpreparerte løyper

Alpinsenter

Jakt- og fiskemuligheter

Gode sykkelmuligheter

Caféer

Butikk i nærområdet

Tomteområdet ligger “kant i kant” med Kvamskogens beste alpinløyper ved Eikedalen Skisenter. Det er kun en kort kjøretur til flere alpinanlegg, langrennsløyper, golfbane, badestrender i Øystese og Norheimsund, dykking, fisking og padling i Hardangerfjorden, sommerski på Folgefonna, cafebesøk i Norheimsund, og alle mulige servicetilbud i Bergen by, som konserter, restauranter, lekeland, badeland, iskanten, akvariet, shoppingsenter, og mye mye mer.

Hytteområdet får en fantastisk utsikt mot Eikedalen Skisenter og om kveldene lyser et av vestlandets beste kveldskjøringsanlegg opp hele dalen. Tomtene ligger i umiddelbar nærhet til skianlegget. Utenfor stuedøren finner du Kvamskogens beste alpinløyper med mulighet for ski-in/out og topp-tur terreng.

Langrennsløyper Kvamskogen har i sesongen over 65 km preparerte skiløyper. Fine turer til Mødalen og Steinkvandalen. Det er også populært med toppturer til Byrkjefjell, Tveitakvitingen, Lendefjell og Fuglafjell. Skisporet har egen APP som du kan laste ned gratis, og til enhver tid ha oppdatert løypeinformasjon på din mobil.

Eikedalen skisenter Eikedalen Skisenter er desidert største alpinanlegget på Kvamskogen. Her finner du til sammen 7 skitrekk og 1 stolheis, med 13 nedfarter av varierende vanskelighetsgrad. Stolheisen er en av Nord-Europas lengste, på hele 1800 meter. 6 av nedfartene er flombelyst ved kveldskjøring. For den fryktløse har anlegget terrengpark med det man forventer av hopp og rails, samt at terrenger rundt er ypperlig for frikjøring. Bynærhet Kun 45 minutter fra Eikedalen INN finner vi et livlig sentrum i Norges nest største by, Bergen. Her finner du alt som du forventer å finne i en storby. Om du er ute etter shopping eller underholdning finnes det et stort utvalg innen alle sjangre. For den musikkinteresserte finnes det store musikkfestivaler og konserter. For barn finnes det også mye spennende å finne på, alt fra badeland, lekeland og klatrepark, til rare dyr og fisker på Akvariet.

Beliggenhet og adresse

Område:
Hordaland

Lengdegrad:
60.408943

Breddegrad:
5.920137