Om FH Gruppen

FH Gruppen AS har i løpet av sine 12 år blitt markedsledende innen salg og oppføring av hytter i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Telemarkhytter og Nordlyshytter har konsernet utviklet skreddersydde hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til enhver hyttekunde. I 2018 ferdigstilte gruppen over 700 hytter hvorav nesten samtlige ble levert nøkkelferdig, utført av selskapets egne snekkere. FH Gruppen har de siste årene også ekspandert sine forretningsområder og gått tungt inn som husleverandør og boligbygger gjennom selskapene Familiehus og FH Bolig. Med 150 solgte hus i 2018 er selskapet å betrakte som Norges raskest voksende husprodusent.

Vi nordmenn elsker hytta. Ja, så sterkt står den i vår kollektive bevissthet at vi flagger og synger om den på 17. mai: ”..Norske mand i hus og hytte..”. Som flagget er hytta uløselig knyttet til vår nasjonale identitet. Det handler om frihetstrang og kjærlighet til skog og hei, fjord og fjell.

Dette er verdier vi i FH Gruppen har hatt med oss helt siden oppstarten i 2006. Vi ønsker å gjøre det mulig for «alle» å få sitt eget fristed under månehimmelen – små og lune rom ute i en stor og mektig natur. Alt i respektfull sameksistens med omgivelser og miljø. Vi har lyttet til familienes fortellinger, tolket små og store drømmer. Gitt dem form, substans og funksjonalitet. Framfor alt har vi gjort ønskene oppnåelige for folk flest.

Vår kapital er først og fremst tusenvis av fornøyde hytteeiere. Men også vår markedsposisjon, bunnsolide økonomi og sterke vekst har vist seg viktig for samarbeidspartnere over hele landet.

FH Gruppens hytter produseres ved konsernets anlegg på Minnesund. Trimmet logistikk og velutviklede produksjonslinjer sørger for at hus- og hyttemoduler monteres raskt og kostnadseffektivt.
Når byggesettet er ferdig på Minnesund, overtar – om ønskelig – våre rutinerte håndverkere fra søsterselskapet FH Entreprenør AS. De oppfører hele eller deler av bygget, alt etter kundens bestilling, med nøyaktighet og høy effektivitet. Ønskes hytta levert komplett med nøkkelen i døren, ja, så gjør vi også det til fast pris. FH Entreprenør tar oppdrag fra Trøndelag og sørover. Til Nord-Norge leverer vi byggesett.