Om FH Gruppen

FH Gruppen AS har i løpet av sine 15 år blitt markedsledende innen salg og oppføring av hytter i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter og Øverbygg har konsernet utviklet skreddersydde hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til enhver hyttekunde. I 2021 ferdigstilte gruppen 631 hytter hvorav nesten samtlige ble levert nøkkelferdig, utført av selskapets egne snekkere. Siste tilskudd i gruppen sine selskaper er Leve Leiligheter som har til formål å kunne tilby grunneiere et ferdig tegnet leilighetskonsept.

Vi nordmenn elsker hytta. Ja, så sterkt står den i vår kollektive bevissthet at vi flagger og synger om den på 17. mai: ”..Norske mand i hus og hytte..”. Som flagget er hytta uløselig knyttet til vår nasjonale identitet. Det handler om frihetstrang og kjærlighet til skog og hei, fjord og fjell.

Dette er verdier vi i FH Gruppen har hatt med oss helt siden oppstarten i 2006. Vi ønsker å gjøre det mulig for «alle» å få sitt eget fristed under månehimmelen – små og lune rom ute i en stor og mektig natur. Alt i respektfull sameksistens med omgivelser og miljø. Vi har lyttet til familienes fortellinger, tolket små og store drømmer. Gitt dem form, substans og funksjonalitet. Framfor alt har vi gjort ønskene oppnåelige for folk flest.

Vår kapital er først og fremst tusenvis av fornøyde hytteeiere. Men også vår markedsposisjon, bunnsolide økonomi og sterke vekst har vist seg viktig for samarbeidspartnere over hele landet.

Trimmet logistikk og velutviklede produksjonslinjer sørger for at hytter monteres raskt og kostnadseffektivt. Når byggesettet er klart for utkjøring, overtar – om ønskelig – våre rutinerte håndverkere fra søsterselskapet FH Entreprenør AS. De oppfører hele eller deler av bygget, alt etter kundens bestilling – med nøyaktighet og høy effektivitet. Ønskes hytta levert komplett med nøkkelen i døren, ja, så gjør det også. FH Entreprenør tar oppdrag fra Trøndelag og sørover. Til Nord-Norge leverer vi byggesett.